Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod. További információk
Menü

Pyrex Hőálló Edények

A szórakozás még soha nem volt ilyen egyszerű!
Sütemény, pite, pogácsa ... A Pyrex® feltalálta a BAKE & ENJOY boroszilikát üvegpite és süteményeket, hogy vigyázzon magára, miközben vigyáz az egészségére. Ennek a rendkívül egészséges és ellenálló anyagnak köszönhetően nincs szaga vagy színe, és közvetlenül az edénybe lehet vágni, karcolás veszélye nélkül! Bármennyire is praktikus és esztétikus, az ételek átlátszósága lehetővé teszi a főzés ellenőrzését és a tálalást közvetlenül az asztalnál. Eredmény: sütni ... és élvezni!

Főbb jellemzők:
- Higiénikus anyag, ellenáll a karcolásoknak: a karcolás veszélye nélkül közvetlenül az edénybe vághat
- Üveg átlátszóság: Ideális a főzés előrehaladásának ellenőrzésére
- Könnyű tisztítás a mosogatógépben

A Pyrex® boroszilikát üveg előnyei:
- Támogatja a szélsőséges hőmérsékleteket -40 ° C és + 300 ° C között
- Hősokknak ellenálló 220 ° C-ig: A Pyrex üveg közvetlenül a fagyasztóból juthat el - 20 ° C hőmérsékleten sütő 200 ° C hőmérsékleten
- BPA-mentes, higiénikus anyag, amely nem tartja meg a foltokat és szagokat
- Karcálló

A boroszilikát üveg gyártása adja a Pyrex® márkanév hírnevét a francia gyártás területén 1922 óta.
2017 októberében a márka elnyerte az Origine France Garantie címkét az összes préselt boroszilikát üveg kategóriájáért.

Az 1915-ben alapított Pyrex® márka mindig előre látta az edények legújabb trendjeit, és minden igényt felismert a konyhai háztartásokban. Az évek során új ötletekkel álltak elő, amelyek teljes megoldást kínálnak az összes konyhai követelményre, az elkészítéstől a sütésig és a tárolásig.
Forradalmi termékek létrehozásával a Pyrex® az ideális konyhai partnerré vált, miközben háztartások millióinak segíti a tökéletes étkezés elérését. Ma a Pyrex® márka újragondolja magát (új megjelenés megszerzésével)! Ma kezdődik veled, a konyhádban, egészséges, friss termékekkel ... meghívás saját recept elkészítésére. A Pyrex® a Corning Incorporated tulajdonában lévő bejegyzett védjegy, amelyet az International Cookware licence alapján használ.

 

Rendezés: