Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod. További információk
Menü

Márvány bevonatos edénykészletek

A márványról elsősorban más dolgok jutnak az emberek eszébe, pedig a konyhai edények esetében is kiválóan helyt áll. Jelentős előnye a fém felülethez képest, hogy a márványbevonat révén minimálisra csökkenthető a zsiradékok vagy az olaj használata és így sem ég le az étel!

Egészséges, ízletes, tápláló ételeket akarsz főzni és sütni? Kevés olajat szeretnél használni, viszont utálod a sok súrolást és sikálást? A márványbevonatos kerámiaedény a tökéletes választás.

Az első használat előtt mosd el meleg mosogatószeres vízzel és a további használatok után, a mosást követően pedig öblítsd el és töröld szárazra – a kerámiaedényed így sokáig tartós marad. Fontos, hogy ne karcold, ne súrold túl erősen, és vágni is tilos a bevonaton. A karcosodás elkerülése érdekében tanácsos szilikon vagy fa eszközöket használni.

A márványbevonatos kerámiaedények komoly előnye más anyagokból készült konyhai eszközökhöz képest, hogy a bevonat gyártási folyamata során nem kerül felhasználásra vegyi anyag, ami később kioldódhatna az edény falából. Emellett bátran mikrózhatjuk is az ételt benne, de tetszőleges tűzhelyen és sütőben is nyugodtan használhatjuk.

Fontos, hogy bár a leginkább tapadásmentes felülete a márvány bevonatú kerámiaedényeknek van, egy kevés olaj vagy zsiradék mindig szükséges a tökéletes ízek eléréséhez. Csökkentett zsiradékos sütés-főzéshez, egészséges életmódhoz válassz márványbevonatos vagy kerámia edényeket.

Rendezés: