Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod. További információk
Menü

Biol öntöttvas termékcsalád

Az öntöttvas edények hőállóak és nem hevülnek túl, nem deformálódnak 

és hosszan tartó használat esetén az öntöttvas  fokozatosan olajjal

impregnálódik, ami egy nem tapadó tulajdonságot kölcsönöz

 

ПОДГОТОВКА НОВОЙ ЧУГУННОЙ ПОСУДЫ (НЕЭМАЛИРОВАННОЙ)  
1. Az első használat előtt az öntöttvas edényt alaposan meg kell mosni forró vízben, lágy szappannal, szivaccsal vagy nemfémes kefével. Ezután törölje szárazra.
 
 
ПОДГОТОВКА НОВОЙ ЧУГУННОЙ ПОСУДЫ (НЕЭМАЛИРОВАННОЙ)
2. Melegítse elő a főzőedényeket a főzőlapon 100 ° C feletti hőmérsékletre, vigyen fel a belső felületre egy vékony réteg növényi olajat, és hagyja lehűlni. Az öntöttvas edények használatra készek.
 
ПОДГОТОВКА НОВОЙ ЧУГУННОЙ ПОСУДЫ (НЕЭМАЛИРОВАННОЙ)
3. Ne hagyjon főtt ételt öntöttvas edényekben tárolás céljából.
 
ПОДГОТОВКА НОВОЙ ЧУГУННОЙ ПОСУДЫ (НЕЭМАЛИРОВАННОЙ)
4. A főzés után a serpenyőt meg kell mosni (kivéve a súrolószert), szárítsa meg (jobb, ha a tányéron szárítja, hogy nedvességcseppek maradjanak a rozsdafoltokban), majd vékony réteg növényi olajat kenjen fel.
 
ПОДГОТОВКА НОВОЙ ЧУГУННОЙ ПОСУДЫ (НЕЭМАЛИРОВАННОЙ)
5. Kézzel mossa meg az öntöttvas edényeket mosogatógép használata nélkül. Az öntöttvas edényeket száraz és szellőző helyen tárolja.
 
ПОДГОТОВКА НОВОЙ ЧУГУННОЙ ПОСУДЫ (НЕЭМАЛИРОВАННОЙ)
6. Ennek elmulasztásakor rozsdafoltok jelenhetnek meg az öntöttvas edények felületén; ez azonban nem hiba. Könnyen megszabadulhat az alábbiaktól: a rozsdákat huzallal (fém) kefével kell eltávolítani, majd melegíteni az edényt egy vékony réteg növényi olaj felvitelével.
 

További információkat itt talál......

Rendezés: